Wczoraj w trakcie meczu zdarzyło się, że w 14 biegu miał startować zawodnik wcześniej kontuzjowany, a w jego trakcie kontuzji uległ inny zawodnik. Chyba w wyniku tego wizualizacja zapier.... jak szalona i kompletnie żadnej frajdy z oglądania nie daje. Czy można coś z tym zrobić?
Napisane przez: Gloomhaven - 26-11-2021, 10:22 - Forum: Propozycje
- Brak odpowiedzi
Wiem, że mamy wymienione kluby i ich ligi, ale po przewinięciu w dół do statystyk informacji o klubach i ligach praktycznie już nie widać i przeglądająca profil zawodnika trzeba przewijać w górę, w dół, w górę, w dół, żeby sprawdzić jakie statystyki zawodnik ma i jakiej ligi dotyczą. Taka dodatkowa informacja przy statystykach byłaby pomocna.
Drużyna walcząca o awans do elity - z szansami na awans szuka zawodnika na przyszły sezon.
Oferty proszę przesyłać w wiadomości na profilu gry Tesser https://speedwayhero.com/profilID gracza: 162
Oczekuje aktywności w trakcie meczów (mecze głównie 18-19 we wtorki) oraz dobrej atmosfery. Mile widziany siłowiec, z preferencją pogody (chmura, słońce)
Rzucam temat do luźnej dyskusji. Przede wszystkim co sądzicie o ofertach sprzętowych, które są nowością w grze (mamy za sobą 2 oferty, które cieszyły się naprawdę sporym zainteresowaniem)? Podoba Wam się taka opcja czy nie (dlaczego)? A może macie własne pomysły jakie różne oferty mogłyby się pojawiać? Niewykluczone, że skorzystamy z Waszych sugestii i zaproponowane opcje kiedyś się pojawią (oczywiście w miarę rozsądne jakość za cenę). Żeby ułatwić kreatywność podpowiem, że oferta może obejmować 1, 2 albo 3 sprzęty standardowe (dostępne w sklepie), a jej wykup możliwy jest wyłącznie za Tokeny. Poza tym pełna dowolność.
Tak jak w tytule - czy możecie chociaż ten dość istotny element dodać dla "bezVipowców? Chodzi o "Widoczna ilość dni do spadku umiejętności". Gracze którzy mają podgląd mają też kontrolę nad spadkami i tym samym przewagę. Chyba nie wywróci to gry do góry nogami?
Widząc powszechne narzekanie na pogodę i jej losowość przyszedł mi do głowy taki pomysł od czapy...
A gdyby tak wymusić zmianę pogody w połowie zawodów?
W sensie, że jeśli na początku jest pogoda A, to w drugiej części zawodów byłaby B albo C, ale na pewno nie A.
W efekcie trafiając najgorszą pogodę na początku mielibyśmy pewność, że później warunki będą bardziej sprzyjające albo wręcz korzystne. Działałoby to oczywiście też w drugą stronę - zaczynając na ulubionej wiedzielibyście, że 2 część zawodów może być zdecydowanie trudniejsza. Byłoby to nieco "wbrew naturze" ale poniekąd zmniejszyłoby czystą losowość.
Czy takie coś w ogóle miałoby sens?
Czy warto w ogóle nad takim pomysłem się pochylać?
siema jechalem wczoraj ostatni bieg agresywnie w polskiej lidze
dzis wchodze na zawody sk i patrze ze jade agresywnie a mimo ze mam uwstwaione jazda neutralnie po resecie meczu
na jutro mam miec 25 energi i mnie to nie obchodzi ze blad byl
bo to nie moja wina dobze ze nie jechalem super agresywnie bo dopieor bym sie zdizwil po srebnym kasku
pozdrawiam
ID gracza: 385, SpS ID: 14016)