.......... Bardzo prosze otworzyc liste trasferowa i ja zablokowac na miesac przed barazami.
2 sezon i ciagle gracze usuwaja konta albo sa zablokowani nie wiadomo co sie z nimi dzieje
i pozniej cala druzyna musi cierpiec
ja nie chcem jezdzic w takiej druzynie gdzie nic nie moge zrobic bo gracze sa usuwani albo odchodza
a ja mam sie kisic w druzynie i jezdzic z botem
nie zmuszajcie mnie robic multikonta z biedronki
albo jak juz usuwacie albo blokujecie konta to to robcie przed sezonem a nie kiedy lista transferowa jest zamknieta
2 tygodnie temu spadla mi forma do 10 .pisze ze opuscilem klub 24.01 4 minuty po polnocy
i tydzien temu forma znowu mi spadla.
teraz czy to byl blad ze forma mi spadla 2 tygodnie temu jak jeszcze kazdy mial 25
i po co ja zaplacilem trenerowi jak tak czy siak spadlo tak jak mialo byc do 10
a w trafsrefach mi pisze ze opuscilem klub 2021-01-25 15:08:59 Liga Szwedzka
na moim profilu tez pisze ze w 2 sezonie opusciklem klub Zawodnik Kapusta opuścił klub FC Surströmming.
Witam . Zgłaszam wielbłąda ;P Praktycznie w każdej grupie polskiej są cuda na pozycjach liderów. Raz że wcale nie powinni być liderami a dwa to ilość ich punktów w generalce jak i liczba odjechanych biegów budzi zdumienie i ubaw zarazem Ewidentnie coś szwankuje bo jest to niemal w każdym już odbytym turnieju a zdarza się że i w tych nieodjechanych jeszcze niektórzy już mają punkty i zaliczone biegi. Pozdrawiam i proszę o interwencję
Chcę wysłać zaproszenie do klubu dla wolnego i chętnego do dołączenia zawodnika. Wyświetla się komunikat "Nie możesz wysłać zaproszenia temu zawodnikowi. Nie ma w FAQ żadnej informacji że nie można dodawać zawodników wolnych w trakcie sezonu. Co jest tego powodem?
Po wejściu w statystyki ligowe i wybraniu sezonu 1 np w Ekstralidze pokazywane są błędne statystyki z graczami którzy jeździli w 1 lidze i awansowali do Ekstra, dodatkowo gracze którzy jeździli w tym sezonie w Ekstralidze i zmienili klub w przerwie między sezonowej są wykreśleni, tak jakby odeszli z niego w trakcie sezonu (błąd tyczy się wszystkich lig ale podałem Ekstra dla przykładu).
Dodatkowo gracze którzy opuścili klub w przerwie między sezonowej są również przekreśleni w statystykach 2 sezonu, a chyba nie powinni być widoczni w ogóle w tym sezonie skoro zmienili klub w okienku transferowym i nie odjechali w nowym sezonie żadnego meczu z drużyną którą opuścili.