Pokazuje mi się Polska (moja nacja), sezon 2. Zmieniam na sezon 1 i widzę zawody z 1 sezonu - tutaj jest OK.
Teraz jednak zmieniam kraj na inny np. Rosja i po kliknięciu Filtruj nie mam nic, bo sezon zmienił mi się na 2. Zmieniam zatem sezon na 1, klikam Filtruj i... mam wyniki z Polski, bo znowu nie pamięta, że miałem wybraną Rosję. I tak w około Macieju...
Cześć.
Skoro mamy objechać DPŚ z nowym personelem to pytanie brzmi, kiedy będziemy go zatwierdzać? W niedzielę przed północą po ZK, czy od poniedziałku po nocnej aktualizacji?
W barażach, a konkretniej w tym spotkaniu: https://www.speedwayhero.com/live-4717
była możliwość odbierania tokenów, ale nie przed każdym biegiem, z tego co wspomniał kapitan, nie powinno ich być w ogóle, ja jeden odebrałem, dodało mi go do puli. Proszę o cofnięcie i naprawę.
Dziś sekretarka powiadamia:
"Liga Polska: Otrzymałeś nagrodę za zajęte miejsce ligowe." i w Finansach otrzymałem 4200$. Sytuacja jest jednak taka, że mój klub spadł z 1.1 do 2.2, a nie awansował.
Siemanko. Ja mam pytanie kiedy będzie można odejść do nowego klubu bez straty formy? Czy jeśli już zakończyłem sezon w lidze polskiej to mogę zrobić to teraz? Czy muszę czekać na jakieś konkretne daty co do transferów po sezonie?