Utworzyłem ten temat, ponieważ od jakiegoś czasu widzę realny problem w związku z ilością literek w grze. A dzisiejszy mecz Husarii z Metanolem przelał już czarę goryczy.
[attachment=71]
W całym meczu 7 literek. To jest paranoja. Nie wiem co zrobiliście z tą grą, ale w speedwaystar nie było tylu takich sytuacji. Nie przypominam sobie, aby wpadały z taką częstotliwością. Naprawdę poprawcie to w jakiś sposób, bo odechciewa się gry i widzę różne komentarze na czatach meczowych, gdzie ludzie po prostu chcą zrezygnować już po tym sezonie, bo to naprawdę bardzo zniechęca.
A my zapraszamy do dyskusji. Jak Wam się podobał format losowania? Jak oceniacie rozkład grup? Jakie są szanse poszczególnych drużyn? Kto wygra? Kto zawiedzie? Kto będzie czarnym koniem? Tyle pytań, a ile odpowiedzi?
Drużyna Motor Londyn poszukuje aktywnego gracza. Obecnie będziemy walczyć w barażach o awans do Premiership. Zgłoszenia proszę kierować do kapitana drużyny.
Liga 1 gr.2
Po wykonaniu awansów i spadków, błędnie pokazuje statystyki indywidualne w lidze. Automatycznie dodaje nowych zawodników z klubów awansujących/spadających i efekt jest taki, że wygląda jakby Ci nowi zawodnicy jechali cały sezon w danej lidze a tak nie było.
Napisane przez: Tomicek - 14-01-2021, 13:01 - Forum: Propozycje
- Brak odpowiedzi
Dałoby radę, żeby po najechaniu kursorem na puchar np. za ligę szwedzką wyświetlała się również informacja z jaką drużyną zdobyliśmy ten pucharek? Dodałbym również tak jak miało to miejsce w SpeedwayStar informacje o sezonie ale to już do wszystkich trofeów.
Przykład:
Finaliści GPC w swojej historii zawodnika nie mają wpisu odnośnie zajętego miejsca w finale GPC. Pozostali gracze którzy odpadli we wcześniejszych rundach taki wpis posiadają.
Wydaje się, że wystąpił jakiś błąd z pogodą w ZK. Aktualna pogoda na dziś to "chmura", a wskaźnik jest ustawiony najbardziej na skraju na grząską, podczas, gdy główna nawierzchnia to normalna, więc taka sytuacja nigdy nie powinna mieć miejsca, bo gdy zaobserwujemy chmurę na normalnej to powinno być wskazanie 1 wyżej od skrajnych wartości.
Pytanie odnośnie DPŚ w kalendarzu go nie ma a ma się odbyć, więc chciałem zapytać kiedy dokładnie będzie?? Kiedy będzie losowanie?? I co z czatem drużynowym??