Po niezwykle udanym pomyśle z resetem kont przyszedł pomysł na zmniejszenie liczby narodowości. Dla adminów "atrakcyjniejsze" jest rozgrywanie turniejów od miejsc 150-166 niż 16 uczestników innej narodowości.
Tak więc proponuje tu wpisywać najgłupsze Wasze pomysły. To będzie mus i paliwo dla działania naszych adminów.
Jak w Aktualnościach: w celu utrzymania odpowiedniego poziomu atrakcyjności rozgrywek indywidualnych, rozpatrujemy od przyszłego sezonu zmniejszenie liczby dostępnych w grze nacji z 16 na 8. W tym celu planujemy przeprowadzić obowiązkową ankietę, w której każdy z graczy wybierze 8 nacji, które jego zdaniem powinny pozostać dostępne. Po ankiecie wszyscy gracze będą mieli ponowną możliwość wyboru swej narodowości spośród 8 wybranych.
Aktualny Mistrz Szwecji - DEFEKTARNA poszukuje zawodników na kolejny sezon. Jeśli chcesz nam pomóc w zdobyciu kolejnego złota to zapraszam do kontaktu. Wymagamy 100% obecności na meczach i zaangażowania.
Cześć wszystkim. Mam propozycję, albo pytanie. Chodzi o dodanie godziny skróceń treningu, tak jak to było w speedwaystar. Nie wiem czy temat był już przerabiany, ale wydaje mi się, że pomoglo by to nowym graczom gonić starych graczy.
szukamy zawodnika do klubu PODGÓRZ London Eagles na sezon 6 - aktywny na meczach oraz rozmowny na czacie ,
Prosze pisać do rafek75r
czekamy na chetnych pobawic sie w tej grze