Tak się złożyło, że skończył mi się VIP (za chwilę i tak przedłużę, bo jest bardzo przydatny) i zauważyłem pewien błąd, który może w przyszłości komuś zaszkodzić. Otóż wybrałem kolejny trening https://www.speedwayhero.com/trening ale doczytałem, że jego start pobierze mi 10 tokenów i postanowiłem z tego zrezygnować i ruszyć trening ręcznie, albo ustawić nowy dopiero po kupnie VIP. Ale gdy wybieram "---" i klikam Zapisz a tak pokazuje mi, że kolejną trenowaną umiejętnością będzie to co miałem wcześniej wybrane. Rozumiem, że w tej sytuacji trening ruszy pobierając tokeny, mimo że sobie tego nie życzę. To by trzeba poprawić.
Witka,
1 miejsce wolne w Rampage Squad, 50 % przemeblowania juz jest ,brakuje 1 odwazny ,glownie to obecnosc na meczykach , specka bez znaczenia.
Indo do mnie Bagromax na priv we grze,pzdr herosy
Zapraszamy do grona Vikingów zawodników zainteresowanych grą o wysokie stawki. W perspektywie dłuższa współpraca i kolejne awanse. Kontakt w grze na PW do Padrino.
Dla polskiej nacji nie ma srebrnego kasku, a dla innych nacji jest. Co to ma być, to ma byc sprawiedliwe? Czyli w tym momencie jestem do tyłu z hajsem gratuluje
Gracze startujący w IMKJ dostali podwójne puchary za jedne zawody, wpisy w historii zawodnika również są podwójne oraz w liście multi-medalistów.
Sprawdziłbym jeszcze jak ma się to z kasą oraz z oponami żeby zaraz nie wyszło, że również dostali po 2x to samo