Mam takie pytanie: jak dołączę do klubu np w lidze szwedzkiej gdzie jest jeden zawodnik, który jest oczywiście kapitanem i po jakimś czasie on opuści zespół. To co w takim wypadku jak już jestem kapitanem w lidze polskiej?
Witam. Szukam klubu tej lidze z grząską nawierzchnią i aktywnym kapitanem. ( FWS - ID gracza: 54116 ) Pozdrawiam.
Witam. Polecam zintegrować bazy danych gry i forum, tak by wystarczyła jedna rejestracja. To bardzo zniechęca do korzystania z forum
"Oprócz automatycznych spadków skilla, w każdej chwili gracz może obniżyć swój skill." Nie rozumiem o co chodzi z obnizaniem skilla ? Dlaczego gracz moze zrobic to wczesniej i tyle to kosztuje ? Czy sa zalety szybszego obnizenia skilla ? Dziekuje za odpowiedz. Pozdrawiam i życze Wam sukcesów w SH
Jak zakupić tokeny bo niby można ale tego nie widać nigdzie w grze
Witam
Po prostu ten zielony kolor tekstu w niektórych miejscach jest wręcz niewidoczny. Przynajmniej na telefonie prawie nic nie widać. Można by to zmienić.
Dzis sekretarka powiadomika mnoe o osiagnieciach i nagle wpisy zostaly usuniete Gdzie moge sprawdzic osiagniecia bo nigdzie nie widze
Dlaczego zablokowane jest uruchomienie głosowania?
ID gracza: 332 Jakimś sposobem zdobyłem 5 osiągnięć "Nigdy ostatni" i dostałem za nie w sumie 42 tokeny, prosze o sprawdzenie i korektę.