W związku z tym, iż przeszliśmy do nowej edycji gry ( w moim mniemaniu lepsze rozdanie ) pasowałoby zmienić już tą przestarzałą wizualizację biegu gdzie widzimy kaski zamiast sylwetek żużlowca.
Opcja i tak wizualizacji biegu widoczna jest w pakiecie VIP więc fajnie jest to w końcu zmienić
Podczas odświeżania strony znika wszystko co zaczęliśmy pisać na czacie zawodów prawdopodobnie tak samo jest na czatach klubowych (nie sprawdzałem) Jeśli jest taka możliwość to fajnie by było gdyby podczas odświeżania strony zostało to co już zaczęliśmy pisać
Po wejściu w zakładkę Personelu, na górze strony jak widzimy swoje Najbliższe Zawody to ja mam pustą tabelkę. Zawody pojawiają się dopiero w momencie gdy przełączam sobie strzałeczkami między nimi. Jest to jedyna zakładka w której to występuje, reszta raczej jest ok
Witam.
Jak klikam na swojego rajdera, i rozegrane zawody, to przy ostatnich IMKJ widnieje wynik '0:0'. Chyba powinno być 'Live' czy coś takiego.
Pozdrawiam
W niemieckich turniejach imkj występuje błąd w wizualizacji, np. czerwony kask jedzie z 3 pola , w następnym biegu biały z 1 ,a powinno być w indywidualnych zawodach przypisany kask do pola startowego. Nie wiem czy to ma jakiś wpływ na wyniki ale trzeba sprawdzić
Skoro przewidujecie 6 rund dla 512 zawodnikow, gdzie w kazdej rundzie awansuje TOP 8, dlaczego nie da sie tego tez zrobic dla 256 zawodnikow w 5 rundach tez w systemie TOP 8, tylko w 4 rundach, gdzie w pierwszej rundzie awnasuje TOP 4?
Podobnie powinno byc tez dla 64 zawodnikow, zamiast 2 rund, powinny byc 3.
Ten TOP 4 to troche krzywdzacy pomysl :/