Zaloguj się bądź zarejestruj
Witaj, Gość
Musisz się zarejestrować przed napisaniem posta.

Użytkownik

Hasło

Szukaj na forum

(Zaawansowane szukanie)

Statystyki
» Użytkownicy: 1 510
» Najnowszy użytkownik: Teresa
» Wątków na forum: 54 648
» Postów na forum: 60 620

Pełne statystyki

Użytkownicy online
Aktualnie jest 435 użytkowników online.
» 2 Użytkownik(ów) | 431 Gość(i)
Bing, Google, Drograms, Testdown00

Ostatnie wątki
petrel 2024.6
Forum: DPŚ
Ostatni post: Drograms
mniej niż 1 minutę temu
» Odpowiedzi: 0
» Wyświetleń: 2
LUSAS Academic v21
Forum: Propozycje
Ostatni post: Testdown00
3 minut(y) temu
Keysight 89600 VSA 2024
8 minut(y) temu
» Wyświetleń: 1
Flownex Simulation Enviro...
9 minut(y) temu
» Wyświetleń: 9
Kappa Workstation v5.6
12 minut(y) temu
KONGSBERG LedaFlow Engine...
17 minut(y) temu
biowin v6.33
17 minut(y) temu
» Wyświetleń: 9
KAPPA Emeraude v5.6
21 minut(y) temu
Jstamp 2.20
26 minut(y) temu
Rizom-Lab RizomUV Real & ...
27 minut(y) temu
» Wyświetleń: 11

Szukamy dwóch zawodników na 2 lige
Napisane przez: AccurateNightArtist - 21-03-2023, 03:20 - Forum: 2 Liga - Brak odpowiedzi

Nazwa klubu: Espigarnia
Potrzebujemy 3 zawodników do 2 ligi szweckiej z byle jakim nawet najsłabszym doswiadczeniem jak ktoś by chciał to prosze sie zgłaszać do AccurateNightArtist w wiadomości prywatnej lub tu pod postem

Wydrukuj tę wiadomość

szukam drużyny
Napisane przez: stozix - 12-03-2023, 17:35 - Forum: Lista Transferowa - PL - Brak odpowiedzi

Poszukuję drużyny, w miarę jak najwyższej lidze. We wszystkich ligach, najlepiej tor normalny

Wydrukuj tę wiadomość

GPC losowanie
Napisane przez: MrZuma - 04-02-2023, 01:24 - Forum: Błędy - Odpowiedzi (1)

Już kiedyś był ten błąd chyba z IMŚJ jeśli się nie mylę.

Do 3 rundy GPC awansowali gracze, którzy odpadli a nie ma tych, którzy awans wywalczyli

Wydrukuj tę wiadomość

Widoczność / Niewidoczność logo klubowego
Napisane przez: Gloomhaven - 20-12-2022, 11:03 - Forum: Archiwum - Odpowiedzi (1)

Klub https://www.speedwayhero.com/klub-2002 nie ma w swoim profilu logo. Może wynika to z faktu, że kapitan nie ma VIP'a. Ale jeśli wejdziemy w mecz, np. https://www.speedwayhero.com/live-21186 i najedziemy kursorem na nazwę klubu to logo się pojawia. Czy to jakiś błąd? Czy niekonsekwencja? Bo chyba logo powinno być albo tu i tu, albo nigdzie.

Wydrukuj tę wiadomość

Szukam klubu
Napisane przez: SantiagoDD#110! - 11-11-2022, 00:06 - Forum: Lista Transferowa - SE - Odpowiedzi (1)

Witam, szukam klubu w 1 albo 2 lidze
Specjalizacja: siłowiec

Wydrukuj tę wiadomość

Zębatki
Napisane przez: Di Wazoni - 26-10-2022, 14:34 - Forum: Pytania - Odpowiedzi (1)

Witam,
Jestem tu nowym graczem i mam pytanie na temat zębatek na mecz. Widzę, że są do wyboru zębatki od 12 do 28. Na czym polega zasada wyboru ich i jakie mają one konkretnie właściwości?
Pozdro

Wydrukuj tę wiadomość

Wykres wyników klubu
Napisane przez: Gloomhaven - 14-10-2022, 14:18 - Forum: Propozycje - Odpowiedzi (2)

Mam taki pomysł by w metryce klubu wprowadzić (np. między informacją o rekordzie toru a wykazem nagród) wykres postępów klubu w lidze. Na samej górze miejsce 1, potem w dół 2,3,...,8 a następnie dalej 9,10,... przy czym 9 oznaczałoby wygranie 1 ligi (bez rozróżniania na grupy), 10 2 miejsce w 1 lidze itd. Np. 4 miejsce w 3 lidze to byłoby na wykresie 20 (8+8+4). Mam nadzieję, że jest to zrozumiałe co napisałem? Myślę, że to byłby fajny dodatek i informacja jak klub się pnie albo spada w kolejnych sezonach.

Wydrukuj tę wiadomość

Grajek poszukiwany
Napisane przez: BAGROMAX - 14-10-2022, 02:37 - Forum: Liga Angielska - Brak odpowiedzi

Witka,
Rampage Squad od nowego sezonu poszukuje zawodnika-obecnego na meczu. Wiecej info na priv gry. 

Dzieki

Wydrukuj tę wiadomość

Dołącz do Speedway makers!
Napisane przez: Tesser - 12-10-2022, 08:35 - Forum: Lista Transferowa - SE - Brak odpowiedzi

Cześć, Drużyna speedway makers szuka zawodnika na podbój Elitserien.
Solidna drużyna, której ciągle coś brakuje do pełni sukcesu, chce w końcu zdobyć swój upragniony złoty medal.
Szukamy zawodnika, który lubi wieczorne melanże w chmurach lub deszczu (specjalizacja dowolna).

Zgłoszenia proszę kierować na moją skrzynkę w grze.
Tesser

Wydrukuj tę wiadomość

pogoda a liga. Szwecja
Napisane przez: stozix - 27-09-2022, 20:45 - Forum: Błędy - Odpowiedzi (10)

Każda z tych lig charakteryzuje się inną częstotliwością występowania danej pogody. I tak: w Polsce najbardziej prawdopodobne* jest słońce, Anglia - deszcz, Szwecja - chmury. *Uwaga: prowdopodobieństwo nie oznacza, że zawsze będzie np. padało. Tymczasem liga szwedzka pogoda w meczach drużyny której występuję na półmetku sezonu: 3 x pochmurno, 4 x deszcz, 7 x słońce. Rozumiem co oznacza prawdopodobieństwo, ale jak jakieś pogody jest za dużo, to prawdopodobieństwo nie powinno spadać? Z resztą co to ma być, że gdzieś gdzie jakaś pogoda jest najbardziej prawdopodobna występuje najrzadziej. Co to do cholery ma być, jakbym wiedział, że we wszystkich ligach najbardziej prawdopodobne mam słońce to bym wybrał inną profesję. Kto pisał algorytm? Jakiś geniusz na kiblu?

Wydrukuj tę wiadomość