Nazwa klubu: Espigarnia
Potrzebujemy 3 zawodników do 2 ligi szweckiej z byle jakim nawet najsłabszym doswiadczeniem jak ktoś by chciał to prosze sie zgłaszać do AccurateNightArtist w wiadomości prywatnej lub tu pod postem
Klub https://www.speedwayhero.com/klub-2002 nie ma w swoim profilu logo. Może wynika to z faktu, że kapitan nie ma VIP'a. Ale jeśli wejdziemy w mecz, np. https://www.speedwayhero.com/live-21186 i najedziemy kursorem na nazwę klubu to logo się pojawia. Czy to jakiś błąd? Czy niekonsekwencja? Bo chyba logo powinno być albo tu i tu, albo nigdzie.
Witam,
Jestem tu nowym graczem i mam pytanie na temat zębatek na mecz. Widzę, że są do wyboru zębatki od 12 do 28. Na czym polega zasada wyboru ich i jakie mają one konkretnie właściwości?
Pozdro
Mam taki pomysł by w metryce klubu wprowadzić (np. między informacją o rekordzie toru a wykazem nagród) wykres postępów klubu w lidze. Na samej górze miejsce 1, potem w dół 2,3,...,8 a następnie dalej 9,10,... przy czym 9 oznaczałoby wygranie 1 ligi (bez rozróżniania na grupy), 10 2 miejsce w 1 lidze itd. Np. 4 miejsce w 3 lidze to byłoby na wykresie 20 (8+8+4). Mam nadzieję, że jest to zrozumiałe co napisałem? Myślę, że to byłby fajny dodatek i informacja jak klub się pnie albo spada w kolejnych sezonach.
Cześć, Drużyna speedway makers szuka zawodnika na podbój Elitserien.
Solidna drużyna, której ciągle coś brakuje do pełni sukcesu, chce w końcu zdobyć swój upragniony złoty medal.
Szukamy zawodnika, który lubi wieczorne melanże w chmurach lub deszczu (specjalizacja dowolna).
Zgłoszenia proszę kierować na moją skrzynkę w grze.
Tesser
Każda z tych lig charakteryzuje się inną częstotliwością występowania danej pogody. I tak: w Polsce najbardziej prawdopodobne* jest słońce, Anglia - deszcz, Szwecja - chmury. *Uwaga: prowdopodobieństwo nie oznacza, że zawsze będzie np. padało. Tymczasem liga szwedzka pogoda w meczach drużyny której występuję na półmetku sezonu: 3 x pochmurno, 4 x deszcz, 7 x słońce. Rozumiem co oznacza prawdopodobieństwo, ale jak jakieś pogody jest za dużo, to prawdopodobieństwo nie powinno spadać? Z resztą co to ma być, że gdzieś gdzie jakaś pogoda jest najbardziej prawdopodobna występuje najrzadziej. Co to do cholery ma być, jakbym wiedział, że we wszystkich ligach najbardziej prawdopodobne mam słońce to bym wybrał inną profesję. Kto pisał algorytm? Jakiś geniusz na kiblu?