Zaloguj się bądź zarejestruj
Witaj, Gość
Musisz się zarejestrować przed napisaniem posta.

Użytkownik

Hasło

Szukaj na forum

(Zaawansowane szukanie)

Statystyki
» Użytkownicy: 1 510
» Najnowszy użytkownik: Teresa
» Wątków na forum: 54 817
» Postów na forum: 60 789

Pełne statystyki

Użytkownicy online
Aktualnie jest 408 użytkowników online.
» 2 Użytkownik(ów) | 404 Gość(i)
Bing, Google, Testdown00, Drograms

Ostatnie wątki
PVcase 2.13
Forum: Propozycje
Ostatni post: Testdown00
4 minut(y) temu
» Odpowiedzi: 0
» Wyświetleń: 1
FactSage 8.0
Forum: DPŚ
Ostatni post: Drograms
5 minut(y) temu
» Wyświetleń: 2
PVTSim Nova v7.0
10 minut(y) temu
Xgslab 2025
14 minut(y) temu
» Wyświetleń: 1
PVCAD Mega v.31.0.1.0
15 minut(y) temu
PV ELITE V27 U2 2025
21 minut(y) temu
Ansys Lumerical 2025R1
23 minut(y) temu
PSS E v36.2
26 minut(y) temu
slb dox drilling office x...
31 minut(y) temu
» Wyświetleń: 7
PSDEdit 4.1
32 minut(y) temu
» Wyświetleń: 6

Brak osiągnięcia - udział w GP
Napisane przez: darczello - 27-10-2021, 13:33 - Forum: Archiwum - Odpowiedzi (3)

Cześć, wydaje mi sie że nie naliczyło mi osiągnięcia w temacie "Weteran światowych torów". Mam stalową odznakę za udział w 1 cyklu GP a tak się składa że aktualnie biorę udział w 3  cyklu, czyli odznaka powinna być brązowa. Chyba że takowe osiągnięcie dodaje po zakończeniu cyklu? 
Natomiast udział to udział więc powinno dodawać w momencie zakwalifikowania się do kolejnego cyklu

Wydrukuj tę wiadomość

Nagrody z mistrzostwa krajowe
Napisane przez: Popeye - 24-10-2021, 18:12 - Forum: Propozycje - Odpowiedzi (10)

Nagrody za indywidualne zawody krajowe powinny byc dostosowane do poziomu. W Polsce gdzie leci plus minus 500 graczy są takie same nagrody jak w krajach, w ktorych w finale startuja po 4 boty.. Tak samo jak promocja do miedzynarodowych zawodow jak eliminacje do GP..
p.s w osiągnieciach zawodnika jak jest np odznaka za 5 kompletow, najezdzajac na nią mamy podane ze nastepna jest od 10.. Przydaloby się tez info ile obecnie mamy punktow kompletow, bonusow, żeby mieć czysty przeglad ile brakuje do nastepnego poziomu

Wydrukuj tę wiadomość

IMŚJ
Napisane przez: pawe78 - 21-10-2021, 14:00 - Forum: Archiwum - Odpowiedzi (1)

Kopia błędu z poprzedniego sezonu z nawierzchniami w rundzie finałowej.

Twarda + 2 x normalna.

Wydrukuj tę wiadomość

Dodanie ilości wygranych meczy między drużynami w lidze
Napisane przez: _Dżi_ - 13-10-2021, 21:11 - Forum: Propozycje - Odpowiedzi (3)

Tak jak w nagłówku, proponuję dodać taką samą opcję jak w przypadku, gdy sprawdzamy historię pojedynków z graczami. Wyświetla nam się liczba pojedynków, liczba wygranych oraz przegranych. Tak samo moglibyście zrobić gdy sprawdzamy historię spotkań drużyn. Ilość meczy pomiędzy drużynami, ilość wygranych, remisów i przegranych.

Wydrukuj tę wiadomość

Brak naliczonego osiągnięcia?
Napisane przez: Gloomhaven - 11-10-2021, 13:35 - Forum: Archiwum - Odpowiedzi (5)

Nie wiem czy dobrze myślę, ale chyba powinienem mieć naliczony 1 poziom osiągnięcia "Niezatapialny"?
Na przykład w lidze polskiej zajmowałem z klubem miejsca - 4 w 3 lidze, 4 w 3 lidze i 1 w 3 lidze (awans do 2).
Możliwe, że nie liczy ligi polskiej, bo tam cały czas w najniższej lidze jeżdżę, więc zobaczmy angielską - 2 w 2 lidze (awans do 1), 5 w 1 lidze i 5 w 1 lidze. Mam 3 sezony bez spadku, zatem chyba powinno być osiągnięcie?
No chyba, że liczą się wszystkie 3 ligi - mam 1 spadek w Szwecji, ale to by było bez sensu chyba, bo zdobycie "Niezatapialnego" byłoby bardzo trudno dla kogoś jeżdżącego w 3 krajach i pewnie dość łatwe dla tych co jadą tylko w jednej lidze. Taki był zamysł?

A przy okazji - przy opisie 2 poziomu tego osiągnięcia jest literówka "bez spadki"

Wydrukuj tę wiadomość

Błąd przy wyrzucaniu silników
Napisane przez: matys30 - 11-10-2021, 13:15 - Forum: Archiwum - Odpowiedzi (2)

Siemka mam problem z wyrzuceniem silnika mam odpowiednią ilość tokenów czyli 50T i pokazuje mi informacje ze nie mam tyle tokenów lub $
Moje id: 272
Numer silnika 64419

Wydrukuj tę wiadomość

Błąd oferty urodzinowej
Napisane przez: fadrian - 08-10-2021, 10:42 - Forum: Archiwum - Odpowiedzi (1)

Po kliknięciu 'kup' przy ofercie urodzinowej sprzętu wyświetla się komunikat na czerwono 'juz skorzystałeś z tej oferty'
A nie kupiłem nic wcześniej. Błąd
[Obrazek: flaga_2.png] Informacje o graczu: fadrian (ID gracza: 202, SpS ID: 10799)

EDIT:
OK, teraz widzę, że sprzęt został dodany do garażu i tokeny pobrane.
Czyli tylko wyświetlił się zły komunika po zakupie.

Wydrukuj tę wiadomość

Wyrzucić losowość pogody z gry
Napisane przez: lividum - 06-10-2021, 11:08 - Forum: Propozycje - Odpowiedzi (11)

Już mogę uwierzyć że dwie ostatnie zmiany silnika biegowego po których grą rządzi pogoda były podyktowane tym aby każdy skill miał znaczenie, a nie było lepszych i gorszych rozkładów, ale dlaczego gra ma być totolotkiem i głównym jej elementem ma być patrzenie w niebo?

Wyrzućcie losowość pogody podczas sezonu, niech system po wygenerowaniu terminarza wygeneruje od razu wszystkie pogody na cały sezon łącznie z tym jak zmienią się w drugiej części meczu, niech to będzie z góry wiadome, a rozgrywki indywidualne jakoś tak podzielone że pogody będzie po równo. Niech każdy ma szanse i niech może się przygotować jak je wykorzystać, a nie tylko ten któremu los akurat sprzyja i pomoże. 
Pasjonowanie się tym jaka będzie pogoda w grze, bo ona decyduje o charakterze meczu, ani nie jest śmieszne, ani zabawne i przez to wielu już z gry zrezygnowało, a spora część jest w odwrocie,
Gra zbudowana na losowej decyzyjnej pogodzie, a nie umiejętnościach odpycha. Losowe ścieżki, losowe defekty, losowe kontuzje, losowe pola startowe i jeszcze losowa decydująca pogoda ustawiająca mecze...
Bo mało ważne już czy jadą torowe czy pogodowe, ważne że jadą elementy losowe, w poprzednim sezonie można było się jeszcze z tego pośmiać, ale teraz to już tylko wielu irytuje, naprawdę admini nie chcecie tego zobaczyć?

Wydrukuj tę wiadomość

Co jest bardziej prawdopodobne?
Napisane przez: pietrek - 02-10-2021, 00:51 - Forum: Pytania - Odpowiedzi (1)

Krótka ankieta

Wydrukuj tę wiadomość

Promocja online'ów - znaczenie zębatki
Napisane przez: GM_Kabat - 30-09-2021, 22:22 - Forum: Propozycje - Odpowiedzi (10)

Po dyskusji z graczami oraz w gronie adminów chcielibyśmy promować graczy online poprzez podniesienie znaczenia dobrze wybranej zębatki. Jest to sposób najprostszy a jednocześnie chyba najlepszy - jesteś online = zmieniasz zębatkę przy zmianie pogody i zyskujesz na tym więcej niż obecnie ma to miejsce. Oczywiście niewiele to zmieni w przypadku gracza, który trafi ścieżkę, a pogoda nie ulegnie zmianie, ale na to złotego środka nie ma. Chętnie poznamy Waszą opinię na ten temat. Wiązałoby się to z kolejną zmianą silnika biegowego, ale już bez ingerencji w znaczenie skilli więc nie powinno w niczym zepsuć obecnego silnika.

Wydrukuj tę wiadomość