Wątek do pytania o wszystko co związane ze SpeedwayHero. Pamiętajcie - nie ma głupich pytań! Macie jakieś wątpliwości, chcecie się dowiedzieć czegoś ogólnego, co może zainteresować także innych? To jest dobry wątek do takich pytań... byle na temat.
WG Faq zerowanie formy (do 13) Nastepuje w przerwie miedzy sezonowej. Wiadomo kiedy dokladnie?
Czy to nie powinno byc raczej jakos po ostatnich zawodach w sezonie? (ZK, baraze) bo ktoś sobie zmieni 3 kluby, zbije forme do 0, a 3 dni pozniej dostanie uzupelnienie do 13?
od razu mi sie drugie pyt nasunelo: rownanie formy bedzie tylko w dół do 13? czy w góre tez?
W związku z tym, iż przeszliśmy do nowej edycji gry ( w moim mniemaniu lepsze rozdanie ) pasowałoby zmienić już tą przestarzałą wizualizację biegu gdzie widzimy kaski zamiast sylwetek żużlowca.
Opcja i tak wizualizacji biegu widoczna jest w pakiecie VIP więc fajnie jest to w końcu zmienić
Podczas odświeżania strony znika wszystko co zaczęliśmy pisać na czacie zawodów prawdopodobnie tak samo jest na czatach klubowych (nie sprawdzałem) Jeśli jest taka możliwość to fajnie by było gdyby podczas odświeżania strony zostało to co już zaczęliśmy pisać
Po wejściu w zakładkę Personelu, na górze strony jak widzimy swoje Najbliższe Zawody to ja mam pustą tabelkę. Zawody pojawiają się dopiero w momencie gdy przełączam sobie strzałeczkami między nimi. Jest to jedyna zakładka w której to występuje, reszta raczej jest ok
Witam.
Jak klikam na swojego rajdera, i rozegrane zawody, to przy ostatnich IMKJ widnieje wynik '0:0'. Chyba powinno być 'Live' czy coś takiego.
Pozdrawiam