Czy nie dałoby rady przenieść tą "wytrzymałość :1" na koniec tego wiersza? Jest to wartosc nic nie wnosząca do meczu, a widnieje jako pierwsza i przez to "Potrzebna energia oraz dodatek z tuningu" w ogóle nie mieszczą sie w ekranie telefonu. Teraz jeszcze idzie sobie poradzić ale jak bedzie w garazu po 6-10 silników to ciezko bedzie w ciagu 2 min to ogarnąć i znalezc odpowiedni.
Moze kolejnosc [predkosc, energia, tuning,wytrzymalosc] ?
lub [predkosc, tuning, energia, wytrzymalosc] ?
Taki drobny szczególik mnie zaciekawia Każda osoba pisząca na Forum posty ( bez SB ) ma tam jakieś swoje nazwy w zależności od liczby napisanych postów czy założonych wątków. Inna sprawa to oznaczenie aktywności poprzez gwiazdki...ja mam np. 2 teraz. Ale dlaczego Admini dostali z automatu od razu max. gwiazdek czyli po 7 ??? Skoro to ma być rzetelny sposób promowania aktywności na Forum to ich też powinna objąć procedura awansu według ilości napisanych postów ! Powinni zaczynać jak każdy z nas od Adepta. Na razie tylko Kabat udziela się w tej materii ale reszta coś skrobnie raz na kwartał i to im wystarczy do szczęścia Ale mimo tego mają 7 gwiazdek tylko za to że są ADM-inkami ! To trochę wypacza ideę demokracji !!! Mają coś bo kimś są Od razu nasuwa mi się porównanie do PiS-u U nich też tak to wygląda. Ktoś zostaje ministrem bo jest kolegą kogoś kto wyprowadza kota Prezesa na spacer ! I ten ktoś dostaje tekę ministra a reszta zapieprza z plecakami chociaż haruje po 72 godziny na dobę ! Gdzieś powinno być opisane tutaj jakie są stopnie awansu na Forum. Jakie nowe nazwy i kiedy ile gwiazdek za jaką ilość postów ! To tylko taka dygresja
Można zmienić sposób wyświetlania daty. Teraz jest mm-dd-rrrr ale bardziej normalnie by było dd-mm-rrrr. Zresztą taki zapis może w niektórych przypadkach wprowadzać w błąd. Bo jaka to jest data np. 05-02-2020 ? Luty czy maj ? W końcu żyjemy w Polsce i niech będzie to po polsku widoczne
Dostałem ligowe odznaki za 10 i 20 biegów bez 0, nie wiem czy to błąd, czy wlicza się w to IMKJ, IMK i liga? I drugie pytanie, jeśli już zgarnę odznakę, np. stalową za 10 biegów bez 0, to mogę ja drugi raz dostać, za kolejne 10 biegów bez 0, czy następnym razem walczę o brązową odznakę za 20 biegów bez 0? Tzn. czy to się jakoś resetuje? Bo jest taka sytuacja, że dzisiaj w 1szym biegu miałem 0, a w kolejnych czterech biegach przywoziłem punkty, więc jeśli w kolejnych sześciu biegach nie przyjadę ostatni, to znowu dostanę stalową odznakę?
ID klubu: 12
Nawierzchnia jest ok natomiast pogody BRAK
To samo w innych klubach oraz w dzisiejszych meczach - brak pogody początkowej.
Czy to błąd wyświetlania czy coś grubszego?