Zaloguj się bądź zarejestruj
Witaj, Gość
Musisz się zarejestrować przed napisaniem posta.

Użytkownik

Hasło

Szukaj na forum

(Zaawansowane szukanie)

Statystyki
» Użytkownicy: 1 510
» Najnowszy użytkownik: Teresa
» Wątków na forum: 54 866
» Postów na forum: 60 838

Pełne statystyki

Użytkownicy online
Aktualnie jest 424 użytkowników online.
» 2 Użytkownik(ów) | 420 Gość(i)
Bing, Google, Testdown00, Drograms

Ostatnie wątki
Romax 2023.1
Forum: Propozycje
Ostatni post: Testdown00
3 minut(y) temu
» Odpowiedzi: 0
» Wyświetleń: 2
Hexagon PVElite 27U2
Forum: DPŚ
Ostatni post: Drograms
7 minut(y) temu
Rocscience RS3 4.0
8 minut(y) temu
» Wyświetleń: 1
Risa3D V21
12 minut(y) temu
OrcaFlex 11.5e
16 minut(y) temu
RiScan Pro 2.16
17 minut(y) temu
Res2DInv 2024.1
22 minut(y) temu
GMG ColorProof 5.17
26 minut(y) temu
ReflexW v10.5
26 minut(y) temu
Radaropus 2.2.16
31 minut(y) temu

Black Friday a VIP
Napisane przez: bunge - 21-10-2020, 02:05 - Forum: Pytania - Odpowiedzi (13)

Witam,

Czy na Black Friday w tym roku (27 listopad) TWÓRCY gry planują jakąś promocję na pakiety VIP czy nie ma takiej możliwości ?

Wydrukuj tę wiadomość

Upadki i inne...
Napisane przez: kafar - 20-10-2020, 21:32 - Forum: Pytania - Odpowiedzi (6)

Gdzie w FAQ jest jakaś informacja odnośnie upadków, defektów i taśm? Ja wszystko rozumiem ale 2 upadki w kolejnych zawodach to lekkie przegięcie. Od czego to zależy...?

Wydrukuj tę wiadomość

Rekord toru
Napisane przez: monti - 20-10-2020, 21:10 - Forum: Archiwum - Odpowiedzi (3)

Brakuje ramki z dotychczasowym rekordem toru, gdy wejdzie się na profil jakiejś drużyny. Tongue

Wydrukuj tę wiadomość

Brak klasyfikacja generalnej dla grup powyżej 6.
Napisane przez: GM_Kabat - 20-10-2020, 08:43 - Forum: Archiwum - Odpowiedzi (1)

Jak w temacie - w Polsce mamy 16 grup, a klasyfikacja generalne kończy się na 6. Brakuje możliwości wyboru grup 7-16.

Wydrukuj tę wiadomość

IMŚJ
Napisane przez: monti - 20-10-2020, 08:15 - Forum: Pytania - Odpowiedzi (18)

Pytam o to ponieważ w FAQ nic o tym nie ma. 

W IMK jest to jasne, topka wchodzi do GPC gdzie walczą o GP. 

Jak to natomiast wyglada w turnieju juniorów? Na ten moment jeździmy IMKJ. I co dalej będzie? Kto awansuje do IMŚJ? Będzie jakieś nie wiem... GPCJ? Tongue haha

Wydrukuj tę wiadomość

Export terminów meczy do kalendarza google
Napisane przez: adamowski10 - 19-10-2020, 21:04 - Forum: Propozycje - Odpowiedzi (8)

Cześć,
przydałaby się możliwość exportu terminów meczy do kalendarza google jako wydarzenie. Przy tej ilości zawodów wpisywanie sobie zawodów by o żadnych nie zapomnieć zaczyna robić się upierdliwe  Angel a tak cyk jedno kliknięcie i mamy powiadomienie chwilę przed każdymi zawodami

Wydrukuj tę wiadomość

Klasyfikacja generalna IMKJ
Napisane przez: gregory7372 - 19-10-2020, 18:57 - Forum: Archiwum - Odpowiedzi (8)

Nie wiem czy to błąd czy później wskoczą wyniki ale zgłaszam bo wydaje mi się że tydzień temu były wyniki rundy natychmiast po zakończeniu zawodów. Teraz owszem punkty generalne i miejsca w generalce są prawidłowe ale brak wyników samej 2 rundy. Jest 1 runda i punkty ogólne a 2-giej brak.

Wydrukuj tę wiadomość

Wyświetlanie sprzętu podczas zawodów
Napisane przez: Graudenz - 19-10-2020, 08:39 - Forum: Propozycje - Odpowiedzi (1)

Czy nie dałoby rady przenieść tą "wytrzymałość :1"   na koniec tego wiersza? Jest to wartosc nic nie wnosząca do meczu, a widnieje jako pierwsza i przez to "Potrzebna energia oraz dodatek z tuningu" w ogóle nie mieszczą sie w ekranie telefonu. Teraz jeszcze idzie sobie poradzić ale jak bedzie w garazu po 6-10 silników  to ciezko bedzie w ciagu 2 min to ogarnąć i znalezc odpowiedni. 
Moze kolejnosc [predkosc, energia, tuning,wytrzymalosc] ?
lub [predkosc, tuning, energia, wytrzymalosc] ?

Załączone pliki Miniatury

Wydrukuj tę wiadomość

Aktywność na Forum
Napisane przez: Sidney68 - 19-10-2020, 01:03 - Forum: Pytania - Odpowiedzi (3)

Taki drobny szczególik mnie zaciekawia Smile Każda osoba pisząca na Forum posty ( bez SB ) ma tam jakieś swoje nazwy w zależności od liczby napisanych postów czy założonych wątków. Inna sprawa to oznaczenie aktywności poprzez gwiazdki...ja mam np. 2 teraz. Ale dlaczego Admini dostali z automatu od razu max. gwiazdek czyli po 7 ??? Skoro to ma być rzetelny sposób promowania aktywności na Forum to ich też powinna objąć procedura awansu według ilości napisanych postów ! Powinni zaczynać jak każdy z nas od Adepta. Na razie tylko Kabat udziela się w tej materii ale reszta coś skrobnie raz na kwartał i to im wystarczy do szczęścia Smile Ale mimo tego mają 7 gwiazdek tylko za to że są ADM-inkami ! To trochę wypacza ideę demokracji !!! Mają coś bo kimś są Smile Od razu nasuwa mi się porównanie do PiS-u Sad U nich też tak to wygląda. Ktoś zostaje ministrem bo jest kolegą kogoś kto wyprowadza kota Prezesa na spacer ! I ten ktoś dostaje tekę ministra a reszta zapieprza z plecakami chociaż haruje po 72 godziny na dobę ! Gdzieś powinno być opisane tutaj jakie są stopnie awansu na Forum. Jakie nowe nazwy i kiedy ile gwiazdek za jaką ilość postów ! To tylko taka dygresja Smile

Wydrukuj tę wiadomość

błąd dodatkowego treningu
Napisane przez: bunge - 19-10-2020, 00:13 - Forum: Archiwum - Odpowiedzi (4)

Witam,

Nie został przyznany trening dodatkowy Sad

Nie wiem czy tylko u mnie czy u wszystkich

Po ponownym zalogowaniu widzę już odpowiednie parametry trenowane skila dodatkowego
(aczkolwiek można by spr co to za chochlik się wdarł Big Grin )

Wydrukuj tę wiadomość