Nie wiem czy to blad, czy tak to po prostu dziala.
Stan tokenow do odkupienia minute przed zawodami=0
Chwila po rozpoczeciu zawodow jest mozliwosc odkupienia 4 tokenow za nadchodzace biegi (4 mozliwe biegi bez nominowanego).
Warto sprawdzic czy zaraz po ich wykupieniu bedzie mozna je zgarnac ponownie tuz przed kazdym biegiem.
Mam problem z sekretarka od samego poczatu gry
nie moge jej zamknac jak gram na komputerze..
musze wchodzic na telefon by ja zamknac..
p.s tak mam ustawione albo na telefon albo na komputer ale mimo wszytko nie moge jej zamknac
plis help mi
W momencie gdy wybierzemy Zawody -> IMKJ i pokazą nam się wszystkie rundy, w prawym górnym rogu mamy mozliwość wybrania opcji -> Klasyfikacja generalna. Nie działa ona poprawnie. Nie pokazuje wszystkich grup.
Czy można by wprowadzić informację za jakie zawody dostałą się pieniądze ? Przykładowo wypłata za zawody IMK lub Liga polska itd
Druga sprawa czy można by było rozwinąć liczbę dni np do 14 lub dłużej nie wiem skąd te 8
Brak informacji od sekretarki odnośnie rozlosowania rund IMK gdybym nie zerknął na najbliższe zawody to nawet bym nie wiedział, że jutr jedziemy tylko czekałbym na ligę angielską
Co ona zaspała, upiła smutki mojej jazdy w alkoholu czy zachorowała na covida?
Wątek do pytania o wszystko co związane ze SpeedwayHero. Pamiętajcie - nie ma głupich pytań! Macie jakieś wątpliwości, chcecie się dowiedzieć czegoś ogólnego, co może zainteresować także innych? To jest dobry wątek do takich pytań... byle na temat.
WG Faq zerowanie formy (do 13) Nastepuje w przerwie miedzy sezonowej. Wiadomo kiedy dokladnie?
Czy to nie powinno byc raczej jakos po ostatnich zawodach w sezonie? (ZK, baraze) bo ktoś sobie zmieni 3 kluby, zbije forme do 0, a 3 dni pozniej dostanie uzupelnienie do 13?
od razu mi sie drugie pyt nasunelo: rownanie formy bedzie tylko w dół do 13? czy w góre tez?