Kiedy będzie ustalenie nowego terminarzu bo z informacji podanych w grze wynikało dziś o 12 niektórzy gracze czekali i doczekać się nie mogą. Proszę podać konkretną datę i godzinę kiedy będzie nowy terminarz dla poszczególnych lig
Tak sobie myślałem co można by było zrobić, by gra była bardziej elastyczna. Teraz jeździmy tylko turnieje przydzielone z automatu, nie mamy wpływu ani na obsadę, ani na chociażby tor. I wpadłem na pomysł, by zrobić czteroosobowe turnieje indywidualne, które można by było organizować co pięć minut. Organizator mógłby stworzyć takowy turniej na każdym torze, który jest jego domowym w dowolnej lidze. Pogoda byłaby losowa, stała na czas całego turnieju, trwającego sześć biegów. W tym czasie każdy z czterech zawodników odjechałby pięć wyścigów. Mam wątpliwości czy sprzęt możliwy do użycia powinien być tym z garażu, czy pozwolić zawodnikowi jechać na dowolnym sprzęcie, bez zużycia.
Sam udział byłby dla chętnych, bez benefitów, po prostu dla funu Co o tym myślicie?
Grałem kiedyś w podobna grę ale o tematyce piłkarskiej. Tam również zespoły były gradowanie w ligach, z tym, że składy grup poszczególnych lig nie były stałe. Przed każdym sezonem było losowanie.
Co myslicie o takim rozwiązaniu? Lepszy stały skład grup ligowych, czy losowany co sezon? Może losowany ale z rozstawionymi spadkowiczami i beniaminkami?
Witam,
Pomyślałem sobie, że skoro można zmienić narodowość, to może warto też dać możliwość zmiany specjalności. Może warto się pochylić nad tym tematem?
Mam taką propozycję, by w przypadku posiadania mechanika na poziomie 2 i wyższym można było wybrać wartość naprawy silnika. Na przykład mam silnik 22,49 (maksymalnie 22,60) i mechanika na 2 poziomie. Chciałbym naprawić silnik, ale tylko do 22,50 żeby mi ta dodatkowa 0,01 nie zjadła energii bez sensu. Niestety obecnie muszę go naprawić do 22,51 albo wcale. Skoro wybrałem mechanika na poziomie 2 to dajcie mi możliwość skorzystania z niego wg potrzeb. Na pewno wziększy to możliwości taktyczne graczy.