W linkach poniżej, przedstawiam tabelki i wykresy sporządzone dla najwiekszych marud tej gry, druzyny lidera Polskiej Ekstraligi "Filetów z Mintaja". Oszczędziłem zbedne komentarze dot. statystyk, jesli są jakies pytania, chetnie odpowiem.
Siemka
Drużyna Rampage Squad będzie miała wolne miejsce od nowego sezonu . Wymagania to :
-obecnosc na meczu 100%, emergency wiadomo to tylko gra.
-luzne majty klimatowo-druzynowe
-ambicje w walce o najwyższe cele ,
-lajcik z taktyka , każdy wie co robić ,jedynie lajtowe zgranie taktyczne
Jak w temacie, chodzi mi dokladnie o zmiane nawierzchni domowej na "stałe"
Wiadomo, sezony lecą, sklady się zmieniają. Po paru latach okazuje się, że w niejednym klubie nawierzchnia juz dawno nie jest atutem. Oczywiscie szukasz zawodnikow ze specjalizacja pod daną nawierzchnie, ale w Elicie łatwiej znależć niż w 2 lidze. Potem kluby są usuwane, robione na nowo z inną nawierzchnia itp itd..
Przydałoby się jak z narodowością. Mozliwosc zmiany nawierzchni domowej np raz na 5 sezonow
Nie musi byc darmowe, niech jest nawet na zasadzie zrzuty zawodnikow lub otworzyć konto klubowe jak było w SPS na obozy i mieć mozliwosc za uzbierany tam hajs wymienic te nawierzchnie..
Z kontem klubowym byłoby dość ciekawe pole do popisu. Mogłby tam wpadać hajs od gry np za wygrane mecze i zrobić więcej opcji do wydania tego niż nawierzchnia
Obecnie wielu z nas ma zawody IMSJ i GPC w jednym dniu (godzina po godzinie).
Czy po zakończeniu IMK i IMKJ jedna z tych imprez nie mogłaby być przeniesiona na poniedziałek i środę (albo nawet obie)? Przynajmiej do czasu kiedy nie odbywają sie SK i BK?
Cześć, wydaje mi sie że nie naliczyło mi osiągnięcia w temacie "Weteran światowych torów". Mam stalową odznakę za udział w 1 cyklu GP a tak się składa że aktualnie biorę udział w 3 cyklu, czyli odznaka powinna być brązowa. Chyba że takowe osiągnięcie dodaje po zakończeniu cyklu?
Natomiast udział to udział więc powinno dodawać w momencie zakwalifikowania się do kolejnego cyklu
Nagrody za indywidualne zawody krajowe powinny byc dostosowane do poziomu. W Polsce gdzie leci plus minus 500 graczy są takie same nagrody jak w krajach, w ktorych w finale startuja po 4 boty.. Tak samo jak promocja do miedzynarodowych zawodow jak eliminacje do GP..
p.s w osiągnieciach zawodnika jak jest np odznaka za 5 kompletow, najezdzajac na nią mamy podane ze nastepna jest od 10.. Przydaloby się tez info ile obecnie mamy punktow kompletow, bonusow, żeby mieć czysty przeglad ile brakuje do nastepnego poziomu
Tak jak w nagłówku, proponuję dodać taką samą opcję jak w przypadku, gdy sprawdzamy historię pojedynków z graczami. Wyświetla nam się liczba pojedynków, liczba wygranych oraz przegranych. Tak samo moglibyście zrobić gdy sprawdzamy historię spotkań drużyn. Ilość meczy pomiędzy drużynami, ilość wygranych, remisów i przegranych.