Witam prosze sprawdzic moje dodatki po obozie nie zgadza mi sie jedena umiejetnosc mam +1 a powinno byc +2 przy wybranym obozie przez zemnie dzieki za szybka reakcje bo przez to zle ustalilem wybor umiejetnosci tez przez ta pomylke z obozu bo zobaczylem to po zatwierdzeniu i wybraniu chcialbym poprawic to jak najszybcie bo juz od poniedzialku zaczynaja sie mecze dzieki pozdro
Piotr36 (ID gracza: 114, SpS ID: 9931)
z wzgledu na mase pousuwanych kont czy mozna szybko te konta pousuwac jeszcze przed imk i imkj
duzo osob tez ma rekordy toru a kazdy wie ze teraz po zmianie nie wiadomo jak to bedzie wygladac z silnikiem
mniejmy nadzieje ze nie bedzie to gracz usuniety z rekordem toru przez caly sezon w ekstralidze
Zgodnie z informacją zamieszczoną w grze z dnia 22 sierpnia godz 20:35:39 o nazwie Zmiany od sezonu 4, pkt 3 Od czwartku 9.09 do niedzieli 12.09 będzie można dokonać ponownego rozkładu umiejętności. Pomijam fakt, że jest tam literówka rozkłądu, bardziej zależy mi jak ponownie można rozłożyć skilla bo na ten moment nie ma takiej możliwości 4.
Dobra mała aktualizacja znalazłem ;P
Wchodzimy w zakładkę GRACZ później w USTAWIENIA KONTA (ostatnia pozycja z listy) i mamy możliwość ponownego wyboru skilla
Klub szuka 2 zawodnikow do 2 ligi ..z byle jaka specializacja
zalezy wam czy nie kazdy jedzie dla siebie
ale aktownosc prosze o jak najlepsza .
byle z jaka specializacja
pozdro misiaczki
W statystykach ligowych z każdego kraju zrobił się istny armagedon. W 1 sezonie w statystykach są gracze którzy w tym sezonie nie uczestniczyli w tej lidze a skreśleni na samym dole są gracze, którzy cały sezon przejechali odchodząc dopiero w okienku transferowym, to samo w sezonach 2 i 3, natomiast w 4 skreśleni są gracze którzy od 1 sezonu nie jeździli już nigdy w danej lidze.
Przykład z UK: na 1 miejscu statystyk Premiership w 3 sezonie jest gracz który w tym samym sezonie jeździł w 3 lidze.
Proponuje usunąć możliwość zmiany nawierzchni przez utrzymująca się pogodę.
Wiemy jak kluczowy jest rodzaj nawierzchni i pogoda - mamy teraz baraże i przez pogodę zmienia się nawierzchnia domowa na najlepsza przeciwników którzy u siebie maja taka sama - w lidze można takie straty nadrobić ale w dwumeczu barażowym?
Napisane przez: magrami12 - 30-08-2021, 23:11 - Forum: Archiwum
- Brak odpowiedzi
Witam.
Czy mozna wyczyscic czat mrajowy w DPS gdyz widze co dzialo sie w poprzedniej edycji fych zawodow. tzn sa archiwalne rozmowy. No chyba ze tak ma byc.
Dotyczy Anglij.