Zaloguj się bądź zarejestruj
Witaj, Gość
Musisz się zarejestrować przed napisaniem posta.

Użytkownik

Hasło

Szukaj na forum

(Zaawansowane szukanie)

Statystyki
» Użytkownicy: 1 511
» Najnowszy użytkownik: makabaka
» Wątków na forum: 56 363
» Postów na forum: 62 336

Pełne statystyki

Użytkownicy online
Aktualnie jest 516 użytkowników online.
» 3 Użytkownik(ów) | 510 Gość(i)
Bing, Baidu, Google, charlie, Drograms, Testdown00

Ostatnie wątki
Bytesmorph File Metadata ...
Forum: Propozycje
Ostatni post: charlie
mniej niż 1 minutę temu
» Odpowiedzi: 0
» Wyświetleń: 1
PHA-Pro 8.21
Forum: DPŚ
Ostatni post: Drograms
1 minutę temu
Bytesmorph Pdf Element Ex...
1 minutę temu
» Wyświetleń: 2
Bytesmorph Pst Email Addr...
2 minut(y) temu
Dynel 3D 2.2.0
Ostatni post: Testdown00
3 minut(y) temu
Bytesmorph Universal Xml ...
3 minut(y) temu
60 Minutes S58e12 1080p W...
7 minut(y) temu
CNCKAD V23.3293
Forum: DPŚ
Ostatni post: Drograms
7 minut(y) temu
Dynel 2D 1.7.1
Ostatni post: Testdown00
7 minut(y) temu
Altair Embed 2026.0 (x64)
8 minut(y) temu

DIABLARNA szuka zawodnika!!!
Napisane przez: Dewon666 - 09-03-2022, 13:36 - Forum: Lista Transferowa - SE - Odpowiedzi (1)

Ave!

Szukamy jednego odważnego jeźdźca.
Jeśli masz choć część Diabła w sobie i chcesz dojechać sprzęt klubowy to wbijaj...

Zapraszam na priv w grze D666 albo R666
Sidney zaprasza na kremówkę :heart:

Wydrukuj tę wiadomość

Question Zmiana narodowości
Napisane przez: _RD9_ - 06-03-2022, 14:23 - Forum: Propozycje - Odpowiedzi (14)

Witam. Jak wiemy w najbliższym czasie będzie możliwa zmiana narodowości. Pytanie czy będzie na takich zasadach jak personel (logowanie do gry -> wybranie flagi -> zatwierdzenie -> gotowe) czy jednak na zasadzie np 2 dni na podjęcie decyzji do 23.59 drugiego dnia i dnia 3 pojawią się nowe flagi i nowi gracze w danych krajach? Liczę, że będzie to opcja druga, aby uniknąć sytuacji w której ktoś czeka do samego końca z decyzją, by wybrać kraj z teoretycznie najłatwiejszą szansą na medale.

Wydrukuj tę wiadomość

ex-Rosja - co dalej?
Napisane przez: GM_Kabat - 27-02-2022, 19:35 - Forum: Tematy ogólne SH - Odpowiedzi (11)

Jak zapewne część graczy zauważyła zdecydowaliśmy o usunięciu Rosji z listy nacji dostępnych w grze. O szczegółach będziemy informowali w grze, ale jedną z opcji jest wprowadzenie nowej nacji. I tutaj czekamy na Wasze podpowiedzi co by to mogło być. Nam przychodzą do głowy:
- Argentyna
- Austria
- Chorwacja
- Niderlandy (Holandia)
- Nowa Zelandia
- Słowacja
- Węgry

Czy macie jakieś inne propozycje?

Wydrukuj tę wiadomość

Forma
Napisane przez: Sandro85 - 22-02-2022, 00:23 - Forum: Błędy - Odpowiedzi (7)

Witam, dziś się zdziwiłem i chyba już bardziej ta gra mnie nie zaskoczy, nie tylko to że defekty czy upadki w meczach, ale miałem formę 25, a dziś wieczorem wchodzę na konto i mam formę 13, a nadal jestem we wszystkich klubach, żadnego nie opuściłem ktoś mnie wyjaśni o co chodzi???

Wydrukuj tę wiadomość

Informacja o wyniku dwumeczu
Napisane przez: Graudenz - 21-02-2022, 08:49 - Forum: Propozycje - Odpowiedzi (4)

jak w linku. Zauważyłem, że w SH nie ma informacji o wyniku dwumeczu, ani odnośnika do 1 meczu
https://zapodaj.net/444becf45ade4.jpg.html

Wydrukuj tę wiadomość

(głupie) pomysły dla adminów w celu dalszego zniszczenia gry
Napisane przez: HeMan - 17-02-2022, 21:44 - Forum: Propozycje - Odpowiedzi (3)

Po niezwykle udanym pomyśle z resetem kont przyszedł pomysł na zmniejszenie liczby narodowości. Dla adminów "atrakcyjniejsze" jest rozgrywanie turniejów od miejsc 150-166 niż 16 uczestników innej narodowości. 
Tak więc proponuje tu wpisywać najgłupsze Wasze pomysły. To będzie mus i paliwo dla działania naszych adminów.

Wydrukuj tę wiadomość

Zmniejszenie liczby nacji z 16 na 8
Napisane przez: GM_Arek - 16-02-2022, 10:48 - Forum: Propozycje - Odpowiedzi (30)

Jak w Aktualnościach: w celu utrzymania odpowiedniego poziomu atrakcyjności rozgrywek indywidualnych, rozpatrujemy od przyszłego sezonu zmniejszenie liczby dostępnych w grze nacji z 16 na 8. W tym celu planujemy przeprowadzić obowiązkową ankietę, w której każdy z graczy wybierze 8 nacji, które jego zdaniem powinny pozostać dostępne. Po ankiecie wszyscy gracze będą mieli ponowną możliwość wyboru swej narodowości spośród 8 wybranych.

Wydrukuj tę wiadomość

IMŚJ losowanie
Napisane przez: johny1981 - 12-02-2022, 00:26 - Forum: Błędy - Odpowiedzi (7)

Na pewno wszystko dobrze poszło? W 1.4 są kolesie, którzy odpadli a nie ma osób, które wywalczyły awans.

Wydrukuj tę wiadomość

DEFEKTARNA szuka zawodników
Napisane przez: betard - 10-02-2022, 12:32 - Forum: Lista Transferowa - SE - Brak odpowiedzi

Cześć.

Aktualny Mistrz Szwecji - DEFEKTARNA poszukuje zawodników na kolejny sezon. Jeśli chcesz nam pomóc w zdobyciu kolejnego złota to zapraszam do kontaktu. Wymagamy 100% obecności na meczach i zaangażowania.

Kontakt ze mną na priv w grze ---->    https://www.speedwayhero.com/profil-47

Wydrukuj tę wiadomość

Godziny skróceń treningu
Napisane przez: NorthernLight - 10-02-2022, 11:55 - Forum: Propozycje - Odpowiedzi (4)

Cześć wszystkim. Mam propozycję, albo pytanie. Chodzi o dodanie godziny skróceń treningu, tak jak to było w speedwaystar. Nie wiem czy temat był już przerabiany, ale wydaje mi się, że pomoglo by to nowym graczom gonić starych graczy.

Wydrukuj tę wiadomość