Grałem kiedyś w podobna grę ale o tematyce piłkarskiej. Tam również zespoły były gradowanie w ligach, z tym, że składy grup poszczególnych lig nie były stałe. Przed każdym sezonem było losowanie.
Co myslicie o takim rozwiązaniu? Lepszy stały skład grup ligowych, czy losowany co sezon? Może losowany ale z rozstawionymi spadkowiczami i beniaminkami?
Witam,
Pomyślałem sobie, że skoro można zmienić narodowość, to może warto też dać możliwość zmiany specjalności. Może warto się pochylić nad tym tematem?
Mam taką propozycję, by w przypadku posiadania mechanika na poziomie 2 i wyższym można było wybrać wartość naprawy silnika. Na przykład mam silnik 22,49 (maksymalnie 22,60) i mechanika na 2 poziomie. Chciałbym naprawić silnik, ale tylko do 22,50 żeby mi ta dodatkowa 0,01 nie zjadła energii bez sensu. Niestety obecnie muszę go naprawić do 22,51 albo wcale. Skoro wybrałem mechanika na poziomie 2 to dajcie mi możliwość skorzystania z niego wg potrzeb. Na pewno wziększy to możliwości taktyczne graczy.
Szukamy aktywnego zawodnika na następny sezon do 2 ligi. Tor grząski. Najlepiej specjalizacja startowiec lub siłowy . Możliwe że znajdzie się miejsce w lidze polskiej i Angli. Zgłaszać się proszę do Kapitana Szwecji mgorski60
Jak w temacie.
Obecnie zloto w polskiej elidze, wyglada tak samo jak zloto za wygranie 3 ligi w Anglii.
Prooozycja aby na obecne pucharki "nanieść" nr dywizji (E , I , II, III)
Lub stworzenie osobnych,dlakazdego kraju i dywizji
W FAQ jest taki zapis dotyczący terminu wyboru obozu.
***Obóz można wybierać między 11a 15 tygodniem sezonu włącznie***
A 15 tydzień dopiero się zaczął dzisiaj ( poniedziałek ). Obozu jednak wybrać już nie można bo podobno minął termin !!! Więc jak jest z tym wyborem ? Normalnie powinno się go wybierać do niedzieli barażowej. 15 tydzień jest obecnie i trwa do niedzieli. A może czegoś nie rozumiem. Sugerowałem się zapisem w FAQ i obozu oczywiście nie wybrałem myśląc że zrobię to w tym tygodniu. Czy czasami to nie jest błąd ? A może FAQ podaje błędne terminy ? obozu obozu sezonu obozu.
Tak jak w temacie, według rozpiski w FAQ za zajęcie miejsca 7-8. 3 000 $ (drużyny z 4. miejsc w półfinałach) - dla każdego członka drużyny narodowej. Tymczasem u mnie na koncie: 05.05.2021 21:50:03 (Śr) Wypłata za zawody (DPŚJ). 1 000