Dostałem odznakę podróżnik poziom 1 (stalowa), ale albo ja coś nie ogarniam bo nie zmieniałem żadnego klubu od początku gry albo nie ogarniam za co te odznaki i wszystko jest ok. Proszę o spr
Może to nie jest błąd, ale może warto jednak sprawdzić, bo jakoś nie normalne mi się zdaje że na 6 albo 7 opon jakie miałem w nagrodach wszystkie prócz jednej są na tą samą pogodę. Trochę to dziwne jak na losowość. Można prosić o sprawdzenie czy wszystko jest ok z tym losowaniem?
Jak to możliwe że gracz usunięty jest wciąż kapitanem zespołu? możeby wprowadzić mechanizm, który by usuwał z klubu od razu delikwenta, który kończy przygodę z grą skoro i tak usunięcie konta jest nieodwracalne? Albo chociaż zabrać mu kapitana
Cześć!
Uważam że mozna by było nagrodzić w jakiś sposób graczy za ich lojalność, nagradzając ich np. Dwutygodniowym pakietem VIP (pakiet można by zwiększać w zależności od stażu), kiedy nadchodzi rocznica rejestracji powiedzmy czy coś w ten deseń.
Pozdrawiam.
Klub forget to warm Up poszukuje 2 zawodnikow .
Na tor normalny
Cel jest powrot Do 1 ligi i bardzo wazne jest to zeby osoby dokonczyly sezon w 6 Bez banow czy usiwaniem Konta.
Mamy dosyc jazdy z botami i meczenia sie druzunowo 4 sezon z rzedu .
Jak będą wyglądać zawody BK w przyszłym sezonie? Jeżeli chodzi o SK to wiem, że mamy możliwość jazdy również w 4 sezonie, jednakże dużo graczy przestało się logować, więc nie będą nawet się łapać do losowania (+30dni) i pewnie jakaś część po tym sezonie przestanie grać. No więc co dalej? Może lepiej przedłużyć zawody typu BK i SK na cały wiek juniora?