Dużo moim zdaniem rzeczy jest jest niedopracowanych przez admin na przykład zmiana nacji narodowej gdyby można było zmieniać co sezon nie było by tylu botów a tak na przykład BRĄZOWYM kasku niektórzy mają w rundach 3 botów a taki np Nelson KW MA W 2 I 3 rudzie po 12 i 13 botów i spokojnie może sobie jechać na klubowym sprzęcie przywożąc 14 albo 15 punktów i na ligę jest dobrze przygotowany sprzętowo dlatego gdyby można zmieniać narodowość na koniec sezonu przypuszczam że i turnieje wtedy by były bardziej wyrównane i sprawiedliwe.
Ja mam takie pytanie jezeli chodzi o opcje kapitana ..
jest nowy sezon jest mnostwo nowych graczy gdzie nowi gracze jada polowe sezonu i niestety albo opuszczaja klub albo sie nie loguja albo wogole nie sa na meczu ..albo maja gdzies to wogle wszytko xxxxx
co kapitan moze zrobic w tej sprawie
do graczy nie moge napisac o dolaczenie do klubow bo wprowadziliscie jakis dziwny regulamin ze w polowe sezonu zaden gracz nie moze zmienic ligi
bambiki dolaczaja do 3 lig jak sa nowi czyli ja mam jechac polowe sezonu z botami bo regulamin powoduje tak ze niestety nie mozna poszukac zadnego zawodnika do klubu .
czy to moja wina ze ludzie opuszczaja gre i cala druzyna ma sie meczyc i walczyc o utrzymanie ligi
i tak to ma wygladac co sezon bo zawsze ktos ma czas na zakonczenie gry
Napisane przez: GM_Kabat - 04-12-2020, 11:17 - Forum: Propozycje
- Brak odpowiedzi
Wiem, można to sprawdzić w jego profilu na górze, ale po przewinięciu w dół widzimy statystyki i nie wiemy której ligi dotyczą. Może aby uniknąć przewijania strony góra/dół przy statystykach dodać ligę, w której jeździ.
Propozycja taka, żeby do kupienia były opony z większą wytrzymałością i droższe oczywiście. Np wytrzymałość 4, +3 kondycji za 3000. Albo wytrzymałość 6, +1 kondycji +1 waleczności +1 refleksu za 1800. Zawodów jest dosyć dużo i często trzeba opony kupować.
Po drugie primo, to zamiast obecnych 19 modeli opon do wyboru (i ewentualnie następnych jw.) można by wprowadzić coś jak konfigurator opon: wybierasz dodatek WKR z dopuszczalnego zakresu, wytrzymałość, ilość, automatycznie wyskakuje cena, zatwierdzasz i nara.
Powoli zaczyna mnie to denerwowac to odswiezanie strony co 2 min .
Czasami musze pisac 3 razy wiadomosc na czacie bo strona sie odswieza automatycznie ..mozna z tym cos zrobic ...
Nie wiem czy ktos o tym juz pisal czy nie ale do tej pory to inatnieje ..powoli zaczyna to byc irytujace..