Chcę wysłać zaproszenie do klubu dla wolnego i chętnego do dołączenia zawodnika. Wyświetla się komunikat "Nie możesz wysłać zaproszenia temu zawodnikowi. Nie ma w FAQ żadnej informacji że nie można dodawać zawodników wolnych w trakcie sezonu. Co jest tego powodem?
Po wejściu w statystyki ligowe i wybraniu sezonu 1 np w Ekstralidze pokazywane są błędne statystyki z graczami którzy jeździli w 1 lidze i awansowali do Ekstra, dodatkowo gracze którzy jeździli w tym sezonie w Ekstralidze i zmienili klub w przerwie między sezonowej są wykreśleni, tak jakby odeszli z niego w trakcie sezonu (błąd tyczy się wszystkich lig ale podałem Ekstra dla przykładu).
Dodatkowo gracze którzy opuścili klub w przerwie między sezonowej są również przekreśleni w statystykach 2 sezonu, a chyba nie powinni być widoczni w ogóle w tym sezonie skoro zmienili klub w okienku transferowym i nie odjechali w nowym sezonie żadnego meczu z drużyną którą opuścili.
Jeżeli wyszukuję zawodnika według kraju i klikam w wybranego to przekierowuje mnie na jego profil - to jasne. Jednak, gdy kliknę wstecz to lista zawodników znika. W tej sytuacji, aby odpalić listę na nowo trzeba wybrać inny kraj i wrócić z powrotem na ten pierwotny. Czy da radę to naprawić, aby lista zawodników nie znikała?
Nie wiem czy to mój komputer, ale na telefonie wszystko działa jak należy. Nie działa Gracz -> Szukaj i jak się wpisuje nick zawodnika to nic nie wyskakuje tylko cofa do strony początkowej, to samo jak się klika w kraj żeby pokazało wszystkich zawodników danej nacji. Nie wyświetla się też okienko z najbliższymi 5 meczami, widać tylko te zielone strzałki a okienka już nie. Błąd tak jak napisałem zauważyłem na komputerze, na telefonie wszystko działa
Czy jest szansa na wprowadzenie możliwości zobaczenia swoich statystyk na profilu gracza w ligach z poprzednich sezonów? Kiedyś taka opcja była dostępna. Przy okazji można gdzieś obok wcisnąć informacje w jakim klubie się wtedy jeździło oraz lidze
To samo pytanie o statystyki w ligach. Po wejściu w dowolną ligę oraz jej statystyki mamy tylko obecne, natomiast nie można już przełączać się między sezonami.