„Aby zapewnić odpowiedni poziom rywalizacji postanowiliśmy usunąć z drużyn zawodników, którzy nie logowali się dłużej niż 30 dni.”
Bardzo fajny ruch ze strony adminów.
Natomiast zrobiłbym również roszadę w nacjach. Kiedyś było wspominane już, aby usunąć graczy, którzy nie logują się od października. Arek wtedy zasugerował, że nie można komuś odbierać możliwości grania na swoim koncie, ponieważ gracz może za kilka miesięcy na przykład wrócić. Uważam zatem, że gracze którzy się nie logują kilka miesięcy powinni zostać natomiast „wydaleni” z danej nacji. W sytuacji gdy taki ktoś wróciłby za jakiś czas do gry wybrałby ją jeszcze raz, aby startować gdzie chce.
Na przykładzie czy to IMK, IMKJ, SK i BK (w nacjach które ledwo co przekroczyły 16 zawodników)
te pierwsze rundy eliminacyjne są nudne jak flaki z olejem. Dopiero walka zaczyna się w 3 rundach finałowych. Pierwsze 3 rundy eliminacyjne to zawody na sprzęt klubowy i pasyw (aby tylko dostać się do top8), bo jedzie się na przykład z 4-5 graczami, a reszta są to puste konta i boty.
Propozycja taka aby w polowie zawodów (Liga po 8 biegu, indy po 10, DPŚ po 12-13? ) mogly, ale nie musialy sie zmieniać pole startowe. Tak troche srednio, ze po 1 biegu wiadomo, kto jak wystartuje w biegach 20-25.
Witam.
Czy w 1 i 16 tygodniu sezonu w przyszłości można by ustawić jakieś TI dla graczy którzy nie jadą baraży,ZK i DPŚ? Mi osobiście w tym czasie zwyczajnie brak jazdy
Pokazuje mi się Polska (moja nacja), sezon 2. Zmieniam na sezon 1 i widzę zawody z 1 sezonu - tutaj jest OK.
Teraz jednak zmieniam kraj na inny np. Rosja i po kliknięciu Filtruj nie mam nic, bo sezon zmienił mi się na 2. Zmieniam zatem sezon na 1, klikam Filtruj i... mam wyniki z Polski, bo znowu nie pamięta, że miałem wybraną Rosję. I tak w około Macieju...
Cześć.
Skoro mamy objechać DPŚ z nowym personelem to pytanie brzmi, kiedy będziemy go zatwierdzać? W niedzielę przed północą po ZK, czy od poniedziałku po nocnej aktualizacji?
W barażach, a konkretniej w tym spotkaniu: https://www.speedwayhero.com/live-4717
była możliwość odbierania tokenów, ale nie przed każdym biegiem, z tego co wspomniał kapitan, nie powinno ich być w ogóle, ja jeden odebrałem, dodało mi go do puli. Proszę o cofnięcie i naprawę.
Dziś sekretarka powiadamia:
"Liga Polska: Otrzymałeś nagrodę za zajęte miejsce ligowe." i w Finansach otrzymałem 4200$. Sytuacja jest jednak taka, że mój klub spadł z 1.1 do 2.2, a nie awansował.