Zaloguj się bądź zarejestruj
Witaj, Gość
Musisz się zarejestrować przed napisaniem posta.

Użytkownik

Hasło

Szukaj na forum

(Zaawansowane szukanie)

Statystyki
» Użytkownicy: 1 510
» Najnowszy użytkownik: Teresa
» Wątków na forum: 55 734
» Postów na forum: 61 707

Pełne statystyki

Użytkownicy online
Aktualnie jest 511 użytkowników online.
» 2 Użytkownik(ów) | 507 Gość(i)
Bing, Google, Testdown00, Drograms

Ostatnie wątki
Gasturb 14.0
Forum: Propozycje
Ostatni post: Testdown00
mniej niż 1 minutę temu
» Odpowiedzi: 0
» Wyświetleń: 2
AVEVA Point Cloud Manager...
Forum: DPŚ
Ostatni post: Drograms
3 minut(y) temu
» Wyświetleń: 1
GastroPlus v9.5
5 minut(y) temu
Gagetrak 7.0.5
11 minut(y) temu
Genesis 2000 v13.0.1 Fron...
14 minut(y) temu
GRAMS Suite v9.2
17 minut(y) temu
GPR-SLICE V7.0
23 minut(y) temu
Immersive Display PRO 7.1...
25 minut(y) temu
GEOVIA Minex v2023
28 minut(y) temu
GEOVIA MineSched v2025
35 minut(y) temu

Spadek formy o -10
Napisane przez: LegowikCZEWA - 28-07-2021, 15:22 - Forum: Archiwum - Odpowiedzi (19)

Witam! Otóż spadła mi ostatnio po meczu forma z doskonałej na normalną. Napisane jest : "Zmiana formy po zawodach" i odjęło mi 10 punktów formy nie wiem za co. Loguję się do gry praktycznie codziennie a taktyki jazdy : Super Agresywna użyłem tylko przed ostatnim biegiem. Z góry dziękuje za pomoc! z

Wydrukuj tę wiadomość

Brak losowania SK PL
Napisane przez: bunge - 27-07-2021, 01:45 - Forum: Archiwum - Odpowiedzi (1)

Nie odbyło się losowanie kolejnej rundy w PL SK

Wydrukuj tę wiadomość

Upadek
Napisane przez: BAGROMAX - 26-07-2021, 10:48 - Forum: Pytania - Odpowiedzi (7)

Witam a raczej nie bardzo rozumiem dlaczego zdarzenie losowe jest tak często ? 2 mecze z rzędu jadąc neutralnie mam upadek na prowadzeniu co zadecydowało o wygranej jak i bonusie w meczu . Nie dość że jest totolotek ze ścieżką to do tego ta paranoja z upadkami , rozumiem raz na 10 meczy a nie w 2 meczach z rzedu , jest to anfair w stosunku do graczy jak i całej drużyny .

Wydrukuj tę wiadomość

Najlepsze pole
Napisane przez: Graudenz - 25-07-2021, 13:05 - Forum: Archiwum - Odpowiedzi (4)

Dlaczego na torze Dark Riders dojazd z najlepszego wynosi : 2.41-2,42 s  ,a gracz id: 242 notuje jedyny w tym sezonie czas 2,5000 czyli taki jaki sie osiaga u Dark Riders z pola drugiego?  Z najlepszego pola zrobil taki sam dojazd jak w biegu nr  4 gdzie najlepszego pola nie mial.
Jak to sie stalo ze zawodnik gosci nie jedzie ANI RAZU w meczu z najlepszego pola, a zawodnik gospodarzy jedzie dwukrotnie z najlepszego? a niewiele zabraklo a zawodnik gospodarzy pojechalby 3/5 biegow z najlepszego pola. Wreszcie dlaczego tylko jeden zawodnik id: 242  w pieciu  startach z różnych pól  5x notuje identyczny czas dojazdu 2,5000 s ?  
Co tam sie wydarzylo?

Wydrukuj tę wiadomość

brak wpisu w rejestrze formy po GPC
Napisane przez: Graudenz - 23-07-2021, 16:47 - Forum: Archiwum - Odpowiedzi (1)

id: 54103
 po zawodach GPC  brak wpisów w rejestrze formy (w moim przypadku powinny byc 2)

Chyba, że jezeli stan przed zawodami = stan po zawodach , to wtedy wpis nie wystepuje?
Jechalem za -1 F i nabilem +1 z Neutralów

Wydrukuj tę wiadomość

IMŚJ
Napisane przez: pawe78 - 16-07-2021, 22:17 - Forum: Archiwum - Odpowiedzi (2)

Runda finałowa, zgodnie z informacją zawartą w faq, powinna odbywać się na każdej z nawierzchni.

Obecnie mamy rozlosowane twardą i 2x normalną

Wydrukuj tę wiadomość

Gracz poszukiwany
Napisane przez: BAGROMAX - 16-07-2021, 09:56 - Forum: Lista Transferowa - EN - Odpowiedzi (1)

Rampage Squads , Premiership , od nowego sezonu szuka zawodnika , więcej informacji na PW Bagromax we grze.
Dzięki

Wydrukuj tę wiadomość

Srebrny Kask c.d. Gr.16 i nie tylko
Napisane przez: gregory7372 - 12-07-2021, 19:22 - Forum: Archiwum - Odpowiedzi (2)

Witam. Powracam do błędu 16 grupy w SK. Owszem błąd został poprawiony ale tylko w 1 rundzie. 2 i 3 rundy w terminarzu nadal nie mam tak jak i moi rywale a wchodząc przez  zawody , gdzie 16 grupa widnieje widzimy po wejściu brak obsady zawodów , gdy w każdej z pozostałych 15 grup ta obsada jest i każdy z zawodników posiada te zawody w terminarzach na 2 i 3 rundę oprócz naszej grupy. Samo wyświetlanie zawodów też jest błędne bo grupy są uszeregowane nie po kolei i to dotyczy nie tylko SK ale i innych zawodow. a 4 i 5 runda w SK ma błędny harmonogram gdyż powinny być podziały inne niż w pierwszych 3 rundach. Coś poszło nie tak z tym losowaniem. Pozdrawiam.

Wydrukuj tę wiadomość

Srebrny Kask
Napisane przez: gregory7372 - 11-07-2021, 12:40 - Forum: Archiwum - Odpowiedzi (1)

Witam. Widzę że już się odbyło losowanie SK a mnie nie ma w żadnym turnieju. Zapomniano o mnie ??? Tongue Po za tym jest kolejny błąd . Otóż grup jest 15 i może właśnie stąd moja absencja gdyż jednej grupy brakuje. Proszę o bardzo szybką interwencję bo to już jutro !!! Pozdrawiam i życzę owocnej pracy Wink

Wydrukuj tę wiadomość

Losowanie BK w Polsce
Napisane przez: pawe78 - 05-07-2021, 18:17 - Forum: Archiwum - Odpowiedzi (8)

W dalszym ciągu losowanie zawodów indywidualnych w Polsce jest jednym wielkim błędem. 

Zgłaszałem to w poprzednich sezonach i dalej jest to samo.

Mamy prawdziwą "grupę śmierci" pod nr 16

Wydrukuj tę wiadomość