Witam! Otóż spadła mi ostatnio po meczu forma z doskonałej na normalną. Napisane jest : "Zmiana formy po zawodach" i odjęło mi 10 punktów formy nie wiem za co. Loguję się do gry praktycznie codziennie a taktyki jazdy : Super Agresywna użyłem tylko przed ostatnim biegiem. Z góry dziękuje za pomoc! z
Witam a raczej nie bardzo rozumiem dlaczego zdarzenie losowe jest tak często ? 2 mecze z rzędu jadąc neutralnie mam upadek na prowadzeniu co zadecydowało o wygranej jak i bonusie w meczu . Nie dość że jest totolotek ze ścieżką to do tego ta paranoja z upadkami , rozumiem raz na 10 meczy a nie w 2 meczach z rzedu , jest to anfair w stosunku do graczy jak i całej drużyny .
Dlaczego na torze Dark Riders dojazd z najlepszego wynosi : 2.41-2,42 s ,a gracz id: 242 notuje jedyny w tym sezonie czas 2,5000 czyli taki jaki sie osiaga u Dark Riders z pola drugiego? Z najlepszego pola zrobil taki sam dojazd jak w biegu nr 4 gdzie najlepszego pola nie mial.
Jak to sie stalo ze zawodnik gosci nie jedzie ANI RAZU w meczu z najlepszego pola, a zawodnik gospodarzy jedzie dwukrotnie z najlepszego? a niewiele zabraklo a zawodnik gospodarzy pojechalby 3/5 biegow z najlepszego pola. Wreszcie dlaczego tylko jeden zawodnik id: 242 w pieciu startach z różnych pól 5x notuje identyczny czas dojazdu 2,5000 s ?
Co tam sie wydarzylo?
Witam. Powracam do błędu 16 grupy w SK. Owszem błąd został poprawiony ale tylko w 1 rundzie. 2 i 3 rundy w terminarzu nadal nie mam tak jak i moi rywale a wchodząc przez zawody , gdzie 16 grupa widnieje widzimy po wejściu brak obsady zawodów , gdy w każdej z pozostałych 15 grup ta obsada jest i każdy z zawodników posiada te zawody w terminarzach na 2 i 3 rundę oprócz naszej grupy. Samo wyświetlanie zawodów też jest błędne bo grupy są uszeregowane nie po kolei i to dotyczy nie tylko SK ale i innych zawodow. a 4 i 5 runda w SK ma błędny harmonogram gdyż powinny być podziały inne niż w pierwszych 3 rundach. Coś poszło nie tak z tym losowaniem. Pozdrawiam.
Witam. Widzę że już się odbyło losowanie SK a mnie nie ma w żadnym turnieju. Zapomniano o mnie ??? Po za tym jest kolejny błąd . Otóż grup jest 15 i może właśnie stąd moja absencja gdyż jednej grupy brakuje. Proszę o bardzo szybką interwencję bo to już jutro !!! Pozdrawiam i życzę owocnej pracy